Всі ми пам'ятаємо талановитого і чарівного представника Норвегії білоруського походження Олександра Рибака, який в 2009 році переміг на пісенному конкурсі "Євробачення".

Чоловік частенько викладає будь-які публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 450 тисяч осіб. А зараз пропонуємо ознайомитися з важкою долею талановитого Скрипаля, якому довелося розлучитися з дівчиною через проблеми з психікою.

Олександр Рибак, скріншот з відео
Олександр Рибак, скріншот з відео

Він досі непогано говорить по-російськи, а тріумф на такому великому конкурсі повинен був зробити з рибалки - счаастлівого людини. Однак згодом стало відомо, що Олександр страждав через залежність від снодійного і антидепресантів, які йому доводилося приймати протягом декількох років через проблеми зі сном. В результаті утворилися проблеми зі здоров'ям і сприпачу потрібно було розповісти про це фанатам, щоб на особистому прикладі довести, що з залежностями можна боротися.

Олександр Рибак, фото прес-служби
Олександр Рибак, фото прес-служби

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Потім музикант пройшов важкий період реабілітації з галюцинаціями, болем в шлунку і голові, а за відчуттями він відчував себе дуже слабким, тому влітку 2019 року розлучився з Юлією, з якою познайомився в Tinder і надалі визнав, що не може боротися відразу і за любов, і за здоров'я.

Тепер Олександру Рибаку стає краще, тому він навіть збирається в перший тур після пандемії і відмови від медикаментів.

Олександр Рибак
Олександр Рибак

Нагадаємо, співачка МакЅим на межі життя і смерті: ШВЛ в комі не допомагає, легкі вражені майже на 100%

Як повідомляв "Знай.ua", Вєрка Сердючка згадала, як Андрій Данилко "визвiрився" у прямому ефірі: "Прикро..."

Знай.ua писав, зірка "Євробачення" Олександр Рибак зіграв на скрипці російський рок і підірвав TikTok