Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

В середині минулого місяця виконавиця святкувала свій 31 День народження, а зовсім недавно вона ділилася архівним відео, на якому відображена молодість її родичів, зокрема, батьки. Тому матеріалу більше двадцяти років, тому Регіни там немає - їй було всього 5-6 років на той момент.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

А зараз Тодоренко опинилася на балконі без штанів, з кульками в одній руці і думками про Карлсона - літературного персонажа, створеному шведською письменницею Астрід Ліндгрен, і опинився в цілій трилогії.

"Карлсон відлітає , але обіцяє повернутися❤️", - пише Регіна Тодоренко в публікації.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

"Регіна, чи знаєте ви, що від повітряних куль запущених в небо гинуть птахи, тварини, морські тварини", "Волгоград прекрасний❤️ приїжджайте ще😌", "У вас завжди такі життєрадісні фотографії!😊 мене захоплює ваше вміння приймати все з позитивом🙂👏", "Ти прекрасна!!! Лети, пташка, але завжди повертайся!!! 👏👏👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко покопалася в минулому батьків і знайшла те, за що соромно

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко влаштувала сюрприз Топалову просто в поїзді: "Навіть на відстані ми разом"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко показала себе 15 років тому: Топалов би не закохався