Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Зовсім недавно знаменитість розповіла, що стала частиною мультфільму "Бебі Бос 2. Сімейний бізнес", в якому озвучила маму діточок. Як зараз опинилася поруч з Наталкою Денисенко і зізналася в лікуванні любов'ю. За словами Ксенії Мішиної, вони опинилися в прекрасному місці, і це відчуття неможливість сплутати з чим-небудь.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Бо любов - це все, включаючи прийняття, свободу легкість і царство лише єдиного наміру створювати почуття думками і діями.

"Наповнюючись цим вібраціями, я думала лише про одне, як важливо і просто привносити це в кожен свій день, в кожну мить свого життя і дарує це своїм близьким. Було настільки добре, легко, що ми просто розчинилися в моменті: ) і розслабилися по повній😂", - пише Ксенія Мішина в публікації.

Ксенія Мішина, скріншот: Youtube
Ксенія Мішина, скріншот: Youtube

"Холостячка" знову виявилася повністю сповнена вдячністю за раптово відбуваються моменти в її житті. Ці фрагменти наділені чарами, щастям і натхненням. На другій анімованій фотографії Мішина разом з Денисенко вирішили вхопити себе за попу в стрибку.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина знову стала мамою, але діти не Еллерта: "Маленька мрія"

Як повідомляв "Знай.ua", Эллерт змусив "Холостячку" Мішину гавкати через їжу: аж страшно

Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина задумалася про дітей: поки Еллерта немає поруч