Відома своїми скандалами і епатажними виходами на парад з царськими іконами зрадниця України, колишня прокурорка Криму і екс-депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська продовжує скаржитися на українців.

Виявилося, що цього разу їй не сподобалося, яку риторику веде глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заладив:"...різні, різні, нічого спільного...". А як же наші спільні корені, одна історія, віра (хоча про це "подбав" Петро Порошенко)?

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Через такий поділ людей на українців і росіян немає більше тієї України, де я народилася і виросла, де могли спокійно жити кримчани, севастопольці та інші російські люди. Зараз там немає місця російській...

Виникає питання: навіщо ж тоді такій владі російський Крим, через який влаштовують істерики? Коли в 2014 році нам заявили з Києва, що ми — інший народ і не українці, прямим текстом вказавши на дорогу в Росію, ми і пішли, куди вони сказали. А наш президент Володимир Путін простягнув нам руку допомоги і не став ділити на росіян і українців. Як і зараз сказав, що ми - один народ.", - пише Наталія Поклонська.

Раніше повідомляли, "Не знаю Закону": Поклонська, навіть після затоплених Ялти і Сімферополя, взялася звинувачувати Україну.

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Поклонська після "побачення" з Сігалом взялася за українських бабусь: "я приїду".

Знай.uа писав, Наталія Поклонська приєдналася до стада овець: "Йду до лісу...".