В окупованому Криму знову через сильні опади. Вже затопило кілька населених пунктів, на місці працюють рятувальники.

Так, через сильні дощі в Судаку затопило вулицю, дороги міста перетворилися на річки. Також підтопило поля півострова, які знаходяться вздовж трас.

Через опади з берегів вийшли три річки-Бага, Бельбек і Коккозка. А в декількох районах Криму зійшли селеві потоки. Місцевих жителів евакуюють.

На півострові оголосили штормове попередження 4-5 липня і попередили про те, що рівень води в Бельбеку може піднятися на кілька метрів. Дощі в Криму прогнозуються на добу. На півострові може випасти від 30 до 50 мм опадів. Про це повідомили в Головному управлінні МНС Росії по Республіці Крим.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Жесть😓", "як же шкода людей", "Тримайся Крим", "а говорили що у них води немає", "чубаті зараз будуть від радості пищати, у них одна радість це біда у сусідів", "я народилася в 50 - х , все життя прожила в Криму, але такого потопу не було", "знову двадцять п'ять", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше У Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Потоп в окупованому Криму поставив хрест на курортному сезоні: від пляжів нічого не залишилося

Також «Знай.иа " писав, що У затопленому Криму рятувальники супроводжують човни вплав: "Бойові Дельфіни"