У Росії в місті Нижній Новгород 51-річний чоловік викрав 7-річного хлопчика, щоб помити його.

Незнайомого йому хлопчика 51-річний Віктор повів з дитячого майданчика. Як пізніше розповів викрадач, він помітив брудного хлопчиська і йому стало його шкода. Чоловік покликав дитину до себе, щоб погодувати і умити. Це побачили небайдужі підлітки, які спробували перешкодити викрадачеві, але він послав їх куди подалі, передає телеграм-канал LIFE SHOT.

Так, у себе вдома Віктор роздягнув дитину і відправив купатися у ванні, а брудні речі закинув прати. Після обернув хлопчика рушником і погодував булочкою. На щастя, в цей момент до нього в квартиру стали ломитися поліцейські і батьки дитини.

"Цікаво, що в квартирі в цей час перебувала співмешканка чоловіка і те, що відбувається її зовсім не здивувало. Нібито цивільний чоловік постійно когось приводить додому - то якусь бабусю йому шкода, то дідуся, тепер ось хлопчик", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За інформацією правоохоронців, 51-річний чоловік заманив до себе дитину під приводом подивитися кошеня.

Наразі викрадач затриманий. Порушено кримінальну справу за статтею "Викрадення".

"Слідчим СО по Радянському району Г. н. Новгорода СУ СК Росії по Нижегородській області порушено кримінальну справу за фактом викрадення свідомо неповнолітнього за ознаками злочину, передбаченого п.» д " ч. 2 ст. 126 КК РФ",- повідомили в слідчий управління СКР по Нижегородській області.

Нагадаємо, раніше В Одесі 11-річну дівчинку викрали на очах у перехожих: запхав у багажник і втік

Як повідомляє портал «Знай.иа» 8-річний хлопчик потрапив у пастку до 43-річного зловмисника: пропонував жити разом

Також «Знай.иа " писав, що Чоловік спробував вкрасти малюка серед білого дня: ходив з ножем і горілкою