Дівчина була змушена зменшити груди з сьомого по третій розмір. Про це вона розповіла на ютуб-каналі TUT.BY.

Йдеться про жительку Білорусі Катерини. У дев'ятнадцять років вона мала третій розмір грудей, бувши невисокою худенькою. Дівчата з такою апетитними грудьми можуть отримати проблеми, якщо різко почнуть набирати вагу, що І сталося з Катериною. Через стрес після розставання з чоловіком вона почала стрімко набрати вагу: за два роки з шістдесяти кілограм вона стала важити до дев'яноста.

Груди в результаті цього стала сьомого розміру. Попри те, що згодом дівчина схудла, розмір її молочних залоз не зменшився, а лише вони обвисли і почався птоз.

Сама Катя порівнює її вид тоді з динями або коров'ячим вим'ям. До того ж від такого розміру дуже боліла спина, було незручно спати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому змінилося ставлення до дівчини. Вона зізнається, що оточуючі чоловіки вважали що вона намагається привернути до себе більше увагу. Адже дівчина не могла заховати її в наряді і вони весь час визирали з-за декольте. Також в телефоні знайомі чоловіки її підписували "Катя цицьки".

Катерина зважилася на непросту операцію і зменшила її з сьомого по третій розмір. Груди нарешті знайшла форму, а сама Катя — душевний спокій.

"Ходиш і літаєш, тому що тебе позбавили від цього вантажу. Ти вільна", - повідомила вона.