Популярна в соціальних мережах українська блогерка Софія Стужук, яка не так давно пережила смерть коханого чоловіка, полетіла до Сполученых Штатів Америки. Тут Соня продовжує радіти життю, засмагаючи під променями сонця і роздаючи "важливі" поради.

На цей раз Соня назвала себе "філософом з голою ж*пою"і відповіли на питання дівчаток про те, чи потрібно робити операцію по збільшенню грудей заради чоловіка.

Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Софії Стужук в мережі Instagram.

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати ншаїм читачам, що нещодавно Софія Стужук наважилася на збільшення грудей. І дівчина поділилася першим фото в купальнику і розповіла про відчуття. Дівчина розповіла, що найскладнішими були перші два дні, коли було дуже боляче. І навіть пологи по болю з цим не зрівняються. Стужук зізналася, що такого болю вона не очікувала, а легше стало на 5-й день, тоді вона припинила пити знеболюючі.

Раніше повідомляли, блогерка Софія Стужук розкрила секрет ідеального виховання: "Все правильно і добре...".

Як повідомляв Знай.uа, овдовіла блогерка Софія Стужук вперше показала груди до і після операції: "Великі, лялькові, ненатуральні".

Знай.uа писав, овдовіла блогерка Софія Стужук знялася напівголою для чоловічого журналу: "Я с*ксуальна мамка".