Відмінний рецепт малинового варення, яким можна порадувати себе в зимові вечори.

Зовсім скоро почнеться сезон малини, і багато дачники почали готуватися до збору врожаю. Для того щоб ягода не зіпсувалася, її або їдять, або використовують для приготування різних страв.

Малина, фото: Pixabay
Малина, фото: Pixabay

Одним з найпопулярніших є варення, яке має безліч корисних властивостей. Для приготування цінного продукту не треба багато інгредієнтів. Телеграм-портал Щоденник дачника пропонує зробити варення з ваніллю.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інгредієнт:

  • 250 г малини;
  • Сік половини лимона 2 столових ложки;
  • 500 г цукру;
  • Ваніль (1 стручок ванілі / 1 столова ложка ваніліну).

Процес приготування

  1. Малину, сік і 2 столових ложки води викладіть в каструльку і доведіть до кипіння.Зменшіть температуру і залиште варитися на 5 хвилин.
  2. Додайте цукру і перемішайте до повного розчинення. Зішкребіть стручок ванілі і залиште кипіти ще на 10 хвилин.
  3. Спробуйте варення на смак і якщо воно не готове залиште варитися ще на 5 хвилин. Перелийте варення в банку і подавайте.

Нагадавши, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.