Солістка відомої української групи "Kazka" Олександра Зарицька любить радувати шанувальників барвистими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі в Instagram, де на неї підписано практично 300 тисяч людей.

А зараз красуня дала коротеньке інтерв'ю Каті Осадчій в програмі "Світське життя", де розповіла, як справлялася з булінгом в дитинстві.

Відомо, що нещодавно група Kazka записала саундтрек до серіалу "Моя улюблена Страшко", який є українською версією популярного серіалу початку 2000-х "Не родись вродливою".

Як зізналася Зарицька, вона була прихильницею цього серіалу, і вважає, що її історія трохи переплітається з серіальною.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Мені завжди подобалася ця ідея, показати все ж якусь внутрішню красу. Тому що і моя історія трохи переплітається з цією темою. Тому що я теж така повненька дівчинка в цьому жорстокому світі. Ну це важко", - розповіла Олександра.

Олександра Заріцька, instagram.com/kazka.band
Олександра Заріцька, instagram.com/kazka.band

Зарицька зазначила, що в дитинстві страждала від булінгу через свою вагу.

"Мене буллили за вагу, якийсь нестандартний. І я завжди намагалася переводити якось на інших, і вказувати на їх недоліки. Це не правильно, так не можна робити. Але тоді я не знала як з цим справлятися, тому відповідала агресією на агресію", - зізналася співачка.

Також нещодавно Зарицька знялася у фотосесії для українського бренду жіночого одягу "Gasanova". Нова колекція створена була для того, щоб показати, що у бренду є одяг на різних жінок.

"Я спочатку соромилася, але я зрозуміла, що це крутий шанс показати, що повна жінка може бути сексуальною", - розповіла про фотосесію артистка.

Нагадаємо, раніше Солістка Kazka Зарицька перетворилася на чарівну русалку: лоскоче хлопців і живе у воді

Як повідомляє портал «Знай.иа» Солістка Kazka Зарицька стала "гуру" для українок з комплексами: "Будь собою"

Також «Знай.иа " писав, що Солістка гурту Kazka Зарицька розповіла львів'янам всі переваги бути українцем: "прекрасна країна з багатою історією"