Відома українська телеведуча, головна зірка програми" Аферисти в мережах " і дружина колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь розповіла про аферу з іноземцем і подарунком.

Про це вона розповіла опублікувавши невеликий ролик на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить вже понад 314 тисяч користувачів.

Почала відео дівчина з досить незвичайної фрази: "Какашка я, так? Ось так ось. Ні, ну добре, какашка я тому що мені в дірект продовжують приходити повідомлення, не про те, що я какашка, а про аферу з іноземцем і подарунком".

Справа в тому, що ця програма вийшла в ефір, однак, чомусь величезна частина глядачів не змогли її подивитися, тому, дівчина вирішила нагадати, в чому ж суть цієї афери.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вам пише іноземець, каже, що" Страшно люблю тебе мій український жінок " - почала розповідь Олена-Крiстiна Лебідь.

Далі відбувається наступне: він нібито йде вибирати подарунок для своєї сестри, і тут бачить подарунок, який вважає, що потрібен дівчині. Це може бути що завгодно - від прикрас з діамантами, до дорогої техніки.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Він нібито відразу купує товар, і відправляє поштою. Все що потрібно дівчатам, за словами афериста, тільки лише оплатити доставку, або ж податок, вони це називають кожен раз по різному.

Далі надсилають Посилання, по якій треба перейти і оплатити всі послуги з доставки.

"Товариші, улюблені українські жінки: ніхто, нічого не надсилає. Це - афера. Тому, шліть їх в ж*пу" - підсумувала українська телеведуча.

Раніше повідомляли, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь показала, що з нею зробив стоматолог: "скляна ніздря".

Як повідомляв Знай.ua, наречена Розенко Олена-Крiстiна Лебідь спробувала себе в рибалці: "Кайфонула від душі".

Знай.uа писав, спідниця нареченої Розенко Олени-Крiстiни Лебідь зрадницьки задралася, екс-міністр тільки радий.