Відомий російський співак Валерій Меладзе вперше за довгий час дав відверте інтерв'ю, де розповів про подробиці особистого життя, про народження дитини, а також про деякі висловлювань у бік його брата.

Про це стало відомо завдяки матеріалу російської журналістки Ксенії Собчак, яка опублікувала інтерв'ю на своєму YouTube каналі.

Валерій Меладзе, скріншот з відео
Валерій Меладзе, скріншот з відео

Валерій Меладзе вперше розгорнуто відповів з приводу звинувачення зірок шоу-бізнесу про домагання Костянтина Меладзе.

Нагадаємо, що кілька місяців тому, Ані Лорак також дала інтерв'ю, де розповіла, що відмовила у відносинах продюсеру, що його сильно зачепило, і він почав намагатися зіпсувати кар'єру дівчині.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Валерій каже, що Ані Лорак не була в небезпеці, так як його брат самодостатня людина, і дуже скромний. Він трепетно ставиться жінкам, і ніколи б на таке не зважився.

Валерій і Костянтин Меладзе, фото: Instagram
Валерій і Костянтин Меладзе, фото: Instagram

При цьому, співак зазначив, що якщо зараз поставити це питання Кароліні, то вона не зможе пояснити, навіщо це тоді сказала. Він також при цьому зазначив, що найімовірніше, Ані Лорак намагалася так помститися його братові за те, що він не захотів з нею далі працювати.

Також, не став мовчати Валерій Меладзе і про заяву української співачки Ольги Полякової.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Я пам'ятаю її. Вона шокувала мене. По-перше, це фрік, а не виконавиця, мені здається. Я пам'ятаю, що Полякова запам'яталася мені тим, що вона ходила в купальнику в громадських місцях і з короною на голові, як Сергій Звєрєв" - відповів російський виконавець.

В результаті, він переконаний, що все це було брехнею, і до кінця буде підтримувати свого брата Костянтина Меладзе.

Справа в тому, що Ольга Полякова, після інтерв'ю Ані Лорак, також згадала про подібний інцидент, і закликала припинити споживче ставлення до жінок.

Нагадавши, Ані Лорак підлила масла в скандал з домаганнями Меладзе: "сталося недавно".

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова слідом за Ані Лорак згадала про домагання:»Сама винна"

Також Знай.ua писав Костянтин Меладзе "засвітив" напівголих дівчат, поки Брежнєва не бачить