Якось недавно ми ділилися з вами рецептом шедеврального компоту "Мультифрукт", створеного спеціально, щоб не витрачати час на магазинні соки і приготувати смакоту, сидячи вдома з доступних фруктів.

Але іноді необхідно відволікатися від солодкого, тому зараз поговоримо про заправку - неймовірно зручному її вигляді, за допомогою якої можна готувати борщі, супи і навіть м'ясо з рибою. Для її приготування нам знадобляться наступні продукти-один кілограм солі, по 500 грамів кропу і петрушки, стільки ж болгарського перцю.

Помідори, скріншот: YouTube
Помідори, скріншот: YouTube

Далі беремо кілограм помідорів, ще один моркви і стільки ж ріпчастої цибулі.

Приготування починається з перцю, моркви і цибулі, які слід очистити. Далі гарненько перемелюємо всі інгредієнти в блендері, викладаємо їх в глибоку ємність, куди згодом додаємо сіль.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Овочі / фото: Pixabay
Овочі / фото: Pixabay

Перемішуємо суміш до однорідної маси, паралельно займаємося стерилізацією баночок. Як тільки цей процес підійшов до кінця, заповнюємо тару овочевий заправкою і закриваємо поліетиленовими кришками.

Її можна зберігати не тільки в погребі, але і в холодильнику.

Заправка, фото: youtube
Заправка, фото: youtube

Нагадаємо, смачний і корисний: рецепт справжнього українського зеленого борщу, від якого неможливо відірватися

Як повідомляв "Знай.ua", щавель в банку - борщ на всю зиму: секрет ідеальної консервації

Знай.ua писав, як звичайна петрушка допоможе омолодитися і схуднути: відповідь дієтолога. За один раз можна з'їдати до 100 грамів зелені. До неї рекомендується додавати рибу, яйця або овочеве рагу.