Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується iнтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік, і якщо раніше він опинився в Одесі, щоб побувати на торжестві, приуроченому до Дня Військово-Морських сил України (ВМС ЗСУ).

Володимир Зеленський, скріншот: Facebook
Володимир Зеленський, скріншот: Facebook

А зараз глава держави зізнався у важкій повсякденній роботі, з якою стикаються представники Національної поліції щодня, періодично ризикуючи власними життями заради нашого народу.
Володимир Олександрович привітав правоохоронців з Днем Нацполіції і 100 - річчям Національної академії внутрішніх справ - першого вищого навчального закладу, в системі МВС, що займає провідне місце в системі ВУЗів України.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

"У важкій повсякденній роботі, нерідко ризикуючи власним життям, поліцейські виявляють вірність присязі і українському народові. Ви обрали для себе відповідальне гасло "служити і захищати", а з ним — складну і небезпечну службу. З Днем Національної поліції України та 100-річчям Національної академії внутрішніх справ!", - заявляє Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив про будівництво українського військового корабля: з'явилися конкретні терміни

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський полетів до Одеси заради турецьких безпілотників: "Спасибі вашим матерям"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський "зачепився" за бійку і натхнення після програшу України на Євро-2020: "Ви довели"