Відома українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко має багатотисячну армію фанатів у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч людей.

Стало відомо, що в Україні стартували зйомки нового грандіозного шоу "Співають всі". Цей вокальний проект створений за всесвітньо відомим форматом All Together now компанії Banijay Rights. Нове шоу транслюватиме телеканал "Україна".

В українській версії буде 8 епізодів, а у фіналі зійдуться 14 виконавців. Так, зірковим капітаном журі стане Наталія Могилевська, а ведучим - Володимир Остапчук.

На зйомки майбутнього шоу запросили багатьох зірок вітчизняного шоу-бізнесу, однією з них стала і Тоня разом зі своєю не менш відомою мамою Ніною Матвієнко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє
Показати ще

Так, в перервах між зйомками співачка "зловила" в загальний кадр двох народних артистів України - Ніну Матвієнко та Іво Бобула.

Нагадаємо, раніше Іво Бобул зворушив мережу архівними фото з батьками: "Не вистачає вашої ласки". Цього разу на своїй сторінці у фейсбук він опублікував архівну сімейну фотографію.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дочка Ніни Матвієнко Тоня розділила ніжність і "любов" з іншим: Арсен Мірзоян не проти третього. Тоня Матвієнко розкрила почуття з іншим виконавцем

Також «Знай.иа " писав, що Тоня Матвієнко показала знамениту маму 25 років тому: під цю пісню плакала вся Україна. Антоніна показала раритетне відео зі своєю матір'ю Ніною Матвієнко.