У курортному місті Приморську над Азовським морем зафіксували дивовижне природне явище – повітряне "цунамі".

У неділю, 4 липня в У Приморську Запорізької області небо затягнуло хмарами і утворилася "хвиля" повітряного цунамі, яку встигли зняти очевидці і користувачі соцмережі Instagram.

"Сьогодні в Приморську несподівано пронісся ураган. У мене було рівно 2 хвилини на все про все 😱. Слава богу встиг зняти і посадити дрон благополучно", - поділився емоціями свідок природного явища.

"За 5 хвилин до зливи️️", - прокоментував очевидець.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що популярний український курорт "змило" в море, повне медуз: вулиці затоплені, пляжі зруйновані. Стихія зірвала пляжний сезон на популярному українському курорті.

Нагадаємо, в окупованому Криму річки вийшли з берегів через сильні зливи, жителів евакуюють. Вже затопило кілька населених пунктів, на місці працюють рятувальники.

Як повідомляв Знай.uа, над Києвом нависла незвичайна "хмара-ковадло": унікальне видовище зняли на камеру. Над столицею нависла незвична хмара у формі ковадла, яку досить не часто можна побачити.

Також портал Знай.uа писав, що спека в Київській області змінилася штормом і градом з яйці: буревій по всій території. У деяких регіонах Київської області переросли в град і шквальний вітер. Хвацько досягає 15-20 метрів за секунду.