Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала сімейне фото зі зйомок. У кадрі вона позує з мамою Ніною Матвієнко і чоловіком – відомим українським виконавцем Арсеном Мірзояном.

У підписі до публікації вона згадала свою 6-річну доньку Ніну.

"Хто вдома з Нінусіком? 🌞 🙌 ",- прокоментувала Тоня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписників виникли питання і здогадки, на кого ж залишили маленьку дівчинку.

"Старша донька? 🤔 ", "Дідусь", "А хто?",- дивуються користувачі соцмережі.

скріншот з коментарів соцмережі Instagram

скріншот з коментарів соцмережі Instagram

скріншот з коментарів соцмережі Instagram

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко перетворилися на молодят: зробили це посеред вулиці. Зіркова парочка пристрасно цілується, поки їх знімає на камеру старша донька Матвієнко – Уляна.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян знайшов водоспад, захований від людських очей: навіть не вказаний на карті. Артист розмістив у соцмережі барвисті фотографії, на яких він зображений біля таємничого водоспаду Капливець. Він розташований неподалік від міста Яремче в Івано-Франківській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко зайнявся новим незвичайним спортом: "Як ви все встигаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.