Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі обрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram переможниця проекту часто спілкується з багатотисячною аудиторією і демонструє особисте життя. Цього разу Анна розмістила фото, на якому позує в яскравій червоній сукні. Зазначає, що такий образ обрала для романтичної прогулянки з Мішею по Харкову.

"Дивилися фільм "Красуня"? Пам'ятаєте той легендарний момент, як Джулія Робертс одягла своє дивовижне червоне плаття? 😍 Ось я вважаю, що саме червона сукня має бути в гардеробі у кожної, а не як стверджувала Коко Шанель. Червоний –колір пристрасті, любові, витонченості, в той же час – сміливості і вогню 🔥 В такій сукні ти завжди відчуваєш себе особливою. Саме такий образ я вибрала для нашої з Мішею романтичної прогулянки Харковом ❤️", - повідомляє Анна.

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан заговорила про зради після фіналу "Холостяка": "Ніколи не пробачу". Переможниця "Холостяка" обговорила важливу тему.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Анна Богдан вже планує дітей з "Холостяком" Заливако: "Першим хоче сина". Дівчина розповіла 10 цікавих фактів про стосунки з Михайлом Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако показав залізний торс, але українці "відвернулися": "Тіматі краще". Глядачам не сподобався напівголий "Холостяк".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако випадково засвітив, що під спідницею у Анни Богдан: "Опча".