На Донбасі внаслідок ворожих обстрілів загинув офіцер з 93 бригади Холодний Яр Бродовський Богдан.
Про це повідомили на фейсбук-сторінці "93-тя ОМБр Холодний Яр".

Так, стало відомо, що на передовій загинув майор Бродовський Богдан Віталійович, заступник начальника тилу логістики бригади. Військовослужбовець народився 17 квітня 1984 року.

Бродовський Богдан, фото з фейсбук
Бродовський Богдан, фото з фейсбук

"Сьогодні у 93 бригаді Холодний Яр знову непоправна втрата. Знову окупаційні війська вбили українського офіцера. Бойовики обстріляли позиції холодноярців, офіцер отримав вибухове поранення несумісне з життям. Висловлюємо найщиріші співчуття з приводу тяжкої втрати рідним та близьким військового!", - сказано у повідомленні.

Варто зазначити, що Бродовський Богдан був кадровим військовим із великим досвідом. Служив у Збройних Силах України з 2002 року. У 93 бригаді офіцер почав служити ще до початку війни.

Бродовський Богдан з родиною, фото з фейсбук
Бродовський Богдан з родиною, фото з фейсбук

"Як людина він був завжди доброзичливим, ніколи не сварився, завжди приходив на допомогу. Був гарною людиною. На першому місці завжди ставив свою сім’ю. Не так давно родина оселилася у Вільному. Я ходила до них у гості. Це дуже велика втрата і для сім’ї, і для бригади", - ​пригадує товаришка по службі Тетяна.

У чоловіка залишилася дружина та четверо дітей. Наразі про дату та місце прощання з військовослужбовцем нічого не відомо.