Більше місяця минуло з моменту, коли фінал шоу "Холостяк" був показаний по телебаченню, і вся країна дізналася ім'я тієї самої обраниці Михайла Заливако. Порівняємо ж їх образи.

У фіналі залишилося дві учасниці-Анна Богдан і Юлія Бельченко (або ж, як її називають шанувальники - "Зайка"). Вони втрьох вирушили в ОАЕ, де чоловік і повинен був зробити вибір, який змінив його життя назавжди.

Вибір був зроблений на користь Ганни Богдан - колишньої дружини екс-глави офісу президента України Андрія Богдана.

Зараз порівняємо образи дівчат, грунтуючись на їх сторінках в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Почнемо з кількості шанувальників. Ганні Богдан вдалося зібрати близько 182 тисяч користувачів в одному місці, коли як у Юлії Бельченко 212 тисяч, навіть незважаючи на те, що вона не здобула бажану перемогу.

Переможниця проекту за професією тревел агент, і при цьому, не забуває і сама подорожувати. Їй вдалося за весь час відвідати 36 країн, а деякі навіть неодноразово.

В її стрічці можна помітити як фотографії з різних фотосесій, так і з поїздок. Після перемоги на шоу дещо змінилося-тепер у більшості випадків вона там з'являється не одна, а з Михайлом Заливако. Видно, що пара щаслива разом, однак, багато хто продовжує обурюватися стосовно вибору "Холостяка".

Юлія Бельченко ж продовжує розвивати свій блог, і вона радує шанувальників новим контентом.

Дівчина розповідає про своє життя, чим займається днями, озвучує різні картини, і ходить на блогерські тусовки. Про фінал проекту вона каже, що не знайшла тут коханого, проте знайшла в собі сили, адже, пройшла через біль, приниження, розчарування і зраду.

Також, після "Холостяка", Юля" Зайка " знялася вже в декількох телевізійних проектах, і мріє спробувати себе в ролі телеведучої.

Нагадаємо, Юля "Зайка", Джессіка і Дана "напали" на колишніх Ксенії Мішиної з " Холостячки": "Дивлюся і ржу"

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" сіла прямо на губки з іншою дівчиною: "Холостяк" Заливако про таке навіть не мріяв

Знай.ua писав, Юля "Зайка" знайшла заміну "Холостяку" Заливако: летить на Відпочинок з красенями