Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Арсен Мірзоян, який виступає її чоловіком, теж викладає всякі матеріали, коли заніматся спортом (плаває в басейні, грає в волейбол на пісочку або в залі, і бігає вранці). Разом з чоловіком і молодшою донькою Тоня нещодавно влаштовувала сімейний відпочинок в Карпатах.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

А зараз вона відобразила робочі будні, перебуваючи всією компанією в машині і пересуваючись, мабуть, між концертними заходами. Всі учасники поїздки, зафіксовані на знімки, крім однієї людини на підлозі, сплять. Бородатий чоловік прикрився кепкою, щоб йому нічого не світило в очі, а зіркове подружжя опинилося на задньому "ліжку" автомобіля.

Арсен Мірзоян ззаду, Тоня Матвієнко в шортиках спереду, але музикант не обіймає дружину.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

А перед цим виконавиця, ймовірно, показала, як виглядатиме новий пісенний конкурс на телеканалі "Україна" під назвою "Співають всі". Коли на сцені виступатиме один учасник, і його завдання зробити так, щоб максимальна кількість зірок підспівували йому. Матвієнко показала, що разом з нею знаходяться Олена Філонова, Віктор Павлік, Арсен Мірзоян та інші.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зібрався співати, але потрапив на весілля: "Людина-шоу"

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян залишили доньку без нагляду: бабуся дозволила

Знай.ua писав, Ніну Матвієнка помітили в компанії відомого красеня: Тоня видала "залицяльника" тещі Мірзояна