Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 100 тисяч осіб.

Він був хорошим другом актриси і комедіантки Марини Поплавської, яка померла в результаті автокатастрофи, три роки тому (2018).

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

А зараз, 6 липня 2021 року, Єгор святкує свій 41 День народження. 21 рік тому, в 2000-му році, Крутоголов разом з Михайлом Шинкаренком і Євгеном Гашенком створює команду КВК під назвою "Дизель", і припиняє існування через шість років, після виграшу Кубка Президента України.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В цей же час чоловік знімається в проектах студії "Квартал 95", включаючи "Бійцівський клуб". У 2015 році тим же складом, включаючи Олексія Бланаря і Олександра Бережко створює проект "Дизель Шоу", існуючий досі.

"Вітаю) і у мене сьогодні день народження)", "З днем народження!!! У моєї дочки теж сьогодні день народження!))", "Вітаємо тебе днем народження щастя і здоров'я, і добра👏👏🔥", - пишуть користувачі в коментарях під привітанням Єгора від усього СТБ.

Єгор Крутоголов, скріншот з відео
Єгор Крутоголов, скріншот з відео

Пропонуємо вам ознайомитися з добіркою кращих виступів Крутоголова.

Нагадаємо, Крутоголов з Дизель шоу показав різницю між Instagram і реальністю: "Навіщо це їм"

Як повідомляв "Знай.ua", актриса "Дизель шоу" Яна Глущенко розповіла про улюблені перевтілення: екстравагантна поліцейська і с*кс по телефону

Знай.ua писав, актори "Дизель Шоу" несподівано замінили суддів на Майстер Шеф: "Кращі з найгірших"