На сторінці відомої української телеведучої, головної зірки програми "Аферисти в сітях" і нареченої колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олени-Крістіни Лебідь з'явилася нова кумедна публікація.

Цього разу дівчина показала ігри своєї собачки на прізвисько Сара.

"Сара. Припадок "мені нічого вдягнути"!», - підписала вона ролик, в якому мила тварина метається по ліжку і намагається сховатися від усіх під ковдрою.

"Коли вівторок, а ти думав, що субота", "Це щоранку дівчата", "Копач, блін», «Сара, звичайно, як справжня жінка, коли нічого надіти, "йде в припадок"», «Ахаха. Це ж про мене і мій гардероб", - сміються коментатори під відео.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Коли намагаєшся перемогти ковдру, але ні», «У вас така гарна постільна білизна», «Обожнюю ваше почуття гумору. А Сара - це суцільний позитив», "Така мила хрюкалка", - додають з розчуленням фанати телеведучої.

Раніше повідомляли, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь показала, що з нею зробив стоматолог: "скляна ніздря".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь спробувала себе в рибалці: "Кайфонула від душі".

Знай.uа писав, спідниця нареченої Розенко Олени-Христини Лебідь зрадницьки задралася, екс-міністр тільки радий.