Українці просять посилити покарання за знущання над тваринами. Відповідну петицію опублікували на порталі президента України.

Українці опублікували петицію в якій запропонували посилити відповідальність за знущання над домашніми та безпритульними тваринами.

Собака, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Собака, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Собака, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Автор петиції підкреслив, що Україна вибрала європейський напрямок розвитку, проте щодо тварин жителі нашої країни чинять досить жорстоко.

"На жаль, Україна залишилася в цьому питанні на рівні розвитку середньовічних країн, в нашій країні люди топлять народжених кошенят, вбивають домашніх собак і масово труять кішок і собак в містах." - зазначено в петиції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Кіт, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Кіт, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
кіт, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

У зв'язку з цим автор петиції просить посилити відповідальність за вбивство і знущання над тваринами і пропонує створити закон, який регулюватиме дане питання.

"Вимагаємо розробити законопроект, який зобов'яже власників тварин реєструвати їх, лікувати і повідомляти про смерть тварини у відповідні органи. Україна не повинна бути душогубкою для тварин, люди повинні відчувати відповідальність і знати, що за безвідповідальне ставлення їх чекає покарання."- запропонували автори петиції.

Петиція: petition.president.gov.ua
Петиція: petition.president.gov.ua
петиція: petition.president.gov.ua

Нагадаємо, що змія втекла від господарів, щоб покататися на таксі: ловили всім містом

Як повідомляв портал "Знай.uа", Свиня втекла в ліс, щоб народити десять поросят: "Сильна любов до дітей

Також, "Знай.uа" писав, це не кінь, це зебра: українці розфарбували бідну тварину в смужку і змусили катати дітей по спеці