Відомий співак і композитор, автор текстів пісень, Народний артист України Павло Зібров заінтригував свою публіку появою у компанії Володимира Шумка та Дмитра Коляденка.

Нову світлину Павло Зібров виклав на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Поряд з ним на фото позують актор і гуморист "Improv Live Show" Володимир Шумко, а також відомий український хореограф, танцівник, співак і телеведучий Дмитро Коляденко.

"Сьогодні працюємо разом! 😎 Вгадаєте де?", - написав Павло Зібров в описі до нової фотографії. Павло Зібров

Пост Павла Зіброва, instagram.com/pavlo_zibrov/
Пост Павла Зіброва, instagram.com/pavlo_zibrov/

Павло Зібров запропонував своїм підписникам відгадати, де саме зібралася така чудова компанія. Серед варіантів, зокрема, були участь у кулінарному проєкті "МастерШеф", а також популярному шоу "Хто зверху", яке ведуть Сергій Притула і Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Які всі гарні, круті.) Люблю кожного з вас....❤😘🖐💜👏😉👏💯💥", "Добрий день, класна компанія з Вами, де б ви не були вас люблять завжди будьте на позитиві! Біла Церква", "Павле Миколайовичу, варіантів багато. Я думаю, що Ви, на даний момент, бо берете участь у "Мастер Шефі" разом з цими зірками", "Хто зверху?🔥", - висувають свої версії підписники артиста.

Коментарі, instagram.com/pavlo_zibrov/
Коментарі, instagram.com/pavlo_zibrov/Коментарі, instagram.com/pavlo_zibrov/

Коментарі, instagram.com/pavlo_zibrov/
Коментарі, instagram.com/pavlo_zibrov/

Нагадаємо, "Полоскотав легендарними Зібровусиками": Павло Зібров взяв на ручки цнотливу JerryHeil. Павло Зібров і Jerry Heil повідомили про спільний дует

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Білик забула про Зіброва і переключилася на 11 спортивних хлопців: "Тримаємо кулачки". Співачка закликала вболівати за наших хлопців у дуже відповідальній грі

Також "Знай.ua" писав, секретний кейс Білик і Зіброва віддадуть українцям, але є одна умова: "Там Винник...". Тепер у шанувальників Павла Зіброва є шанс отримати "секретний кейс"