Олексій Потапенко показав, як виступив на популярному фестивалі. Відповідне відео з'явилося на його офіційній Instagram-сторінці.

У липні стартував найбільший музичний фестиваль Східної Європи-Atlas Weekend, який проходить щорічно в Києві на ВДНГ.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

На другий день даного фестивалю 6 липня виступила група Mozgi, в якій беруть участь такі виконавці як Потап, Позитив, Дядя Вадя, DJ Bloodless, DRED, RUSONE.

Олексій Потапенко опублікував відео виступу свого колективу на офіційній Instagram-сторінці. На відео відгукнулося безліч інтернет-користувачів. За п'ять годин пост зібрав 33,9 тисячі відміток" подобається " і безліч коментарів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Я там був, дуже круто завели публіку, емоції зашкалювали🔥 🔥 🔥, є відос де всі запалили ліхтарики?"; "Шкода хвилю не підхопили від Меловіна. Так би Позитив і Дядя Вадя як дали б по яснах)))))😂 Ось це був би фурор😂 😂"; "розумнички, були кращі, вибух, драйв!!!! Спасибі"; " Mozgi найкраща група! Вас на всі заходи та концерти треба запрошувати🔥"; " розірвали на шматки🔥 🔥 🔥
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Melovin поцілував хлопця з дівчиною на Atlas Weekend і підняв прапор ЛГБТ

Як повідомляє портал Знай.ua наповнені щастям штани переможця "Євробачення-2021" тріснули в несподіваному місці: Навколо прямий ефір. Все сталося несподівано і під прицілом камер, які вели прямий ефір.

Також Знай.ua писав, що переможця "Євробачення-2021" запідозрили у вживанні заборонених речовин: "Ви нюхали?".