Відома українська телеведуча, головна зірка програми "Аферисти в сітях", наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь продовжує ділитися зі своїми глядачами і шанувальниками корисною інформацією про те, як захистити себе і близьких від телефонних та мережевих шахраїв.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"Коротше, як не вляпатися по самі ніздрі. Зараз є така афера, дуже поширена, коли Вам телефонують і кажуть - "Здрастє, ми "Ашан", у вас по вашій картці накопичилися бонуси, а щоб вони не згоріли, замовте у нас товар з нашого акційного списку. Бонуси не згорять і ви отримаєте товар в півціни". І пропонують якийсь реєстратор за 1500 грн. "За вашими бонусами він коштуватиме 700 грн!".

Ви такі, а що нормально, прикольно - "Я заощаджу"! При цьому вони дійсно вам поштою надсилають реєстратор, який не коштує ані 1500, ані 700, ані три копійки. Грубо кажучи, просто якась жесть. Ось і ціна на яку вас аферисти, власне кажучи, і нагріли.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У чому прикол? Це взагалі не гіпермаркет "Ашан". Це насправді аферисти які прекрасно розуміють, що ви по телефону нічого не перевірите. Вам подзвонили, а ви подумали блін, чого не скористатися можливістю, свої бонуси вкласти якось, вигідно.

І ви не замислюєтеся передзвонити в "Ашан" і запитати - "Вибачте, чи є у вас такий реєстратор, така акція, а у мене точно є бонуси?". У вас просто часу не буде, ви підтверджуєте замовлення і вони вам це зроблять. Тому як тільки чуєте в телефоні - "У вас накопичилися бонуси". Говоріть: "Іди ти в жопу зі своїми бонусами, поки я тобі цей реєстратор туди і не засунув".", - розповідає Олена-Крістіна Лебідь.

Раніше повідомляли, 53-річний харків'янин організував з сином злочинну банду: грабували студентів та іноземців.

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала дикі розваги в ліжку - "Пішла в припадок".

Знай.uа писав, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь заговорила про подарунки від іноземців: "Шліть їх в…".