Відома українська блогерка, яка відома завдяки своїй епатажній зовнішності, а також участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки" поділилася новими роздумами, і стосуються вони не зовсім законної в країні професії.

Про це вона записала відео, і опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дівчина постійно активна зі своєю аудиторією, якої там не мало. На одній зі сторінок за нею стежить понад 68 тисяч користувачів, а на основному 264 тисячі.

Анастасія Покрищук часто залишає в stories спеціальне віконце, де всі бажаючі можуть залишити свою роботу. На найцікавіші і смішні блогерка відповідає, а потім викладає в стрічку, щоб якомога більше людей подивилися на це.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анастасія Покрищук, фото: Instagram
Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Одна з прихильниць запитала: "Чи варто йти в ескорт", на що прозвучала досить різка відповідь з вуст Анастасії.

"Ну якщо твого мозку, не вистачає, бл*ть, на те, як можна заробити грошей не пі**ою. Якщо ти подумаєш про це, і ні**я не придумаєш, напевно у тебе немає мозку на щось більш нормальне"-говорить в ролику дівчина.

Анастасія Покрищук, фото з Instagram
Анастасія Покрищук, фото з Instagram

У підписі в публікації вона додала, що не варто. Це відчайдушний крок, на який вирішуються дівчата, в спробах заробити грошей.

Приховувати довго все одно навряд чи вийде, тому, краще знайти нормальну, а головне безпечну роботу, нехай і з меншим доходом.

Нагадаємо, перероблена " пацанка "Покрищук перетворила подругу в свою копію:"розминаємо губки".

Раніше ми писали про те, що перероблена " пацанка "Покрищук" накачала " сталевий прес під скальпелем хірурга: Оновлене тіло.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук ледь прикрила силіконові м'ячики:"Шо це буде".