Відомий український дизайнер і модельєр Андре Тан вирішив вперше за тривалий час дати відверте інтерв'ю, де розповів про труднощі, які йому підготувала доля, зокрема, про розлучення.

Слухачем, або, як це правильно сказати - інтерв'юером виступила Марія Єфросиніна, яка записала двогодинну розмову з чоловіком, і опублікувала його на своєму YouTube канал.

Дизайнер торкнувся теми розлучення, про яке стало відомо кілька місяців тому, і це складна для нього тема.

"Мені було дуже важко. Після розлучення я просто лежав два тижні в ліжку, і дивився в стелю. Це був карантин, це було страшно, я взагалі думав, що життя моє закінчилося, тому що я лежу, і мене просто течуть сльози" - розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чоловік після цього, завдяки подрузі, пішов до двох психологів. Один допомагав йому підвищити самооцінку, так як з цим були великі проблеми, а другий психолог допоміг вийти з цього стану депресії.

Андре Тан, фото: instagram.com/andre_tan_official
Андре Тан, фото: instagram.com/andre_tan_official

Причиною розлучення стала звичайна битовуха, яка почалася досить різко. У розставанні Андре Тан звинувачує як себе, так і свою дружину Аліну, так як вони не хотіли опрацьовувати проблеми, які накопичилися. Скандалів було так багато, що в один момент втрутилася навіть дочка Соня, яка попросила батьків більше не сваритися.

"Я зрозумів, що все. Нехай моя дитина буде щасливий, і він не буде бачити бачити цих сварок, вона буде відчувати, що я її люблю, і кожні вихідні Соня у мене. Тому для мене супер було важливо, щоб дитина росла не в стресах" - говорить Андре Тан.

У Аліни була претензія, що чоловік багато працює, і в будній день їм вдавалося бачитися тільки півгодини, коли дизайнер приїжджав з тренування, і дружина готувала йому сніданок.

У Андре ж інша образа в цих відносинах. У них були досить різні погляди на виховання Соні. Він вважає, що дитина повинна бути максимально соціальний, а жінка ось навпаки закривала її від суспільства. Ну, і одна з головних причин - просто закінчилася любов.

Раніше повідомляли, Андре Тан розлучився з дружиною після 12 років стосунків: модельєр назвав причину.

Як повідомляв Знай.ua, Діма Коляденко заговорив про весілля з Іриною Білик після її розлучення.

Знай.ua писав, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "а де Цибульська?".