Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа буквально приголомшили аудиторію несподіваною новиною - виявляється, подружжя зовсім скоро вперше стане батьками. Так, артисти розсекретили і стать дитини - пара чекає на хлопчика.

Однак 6 липня зірка раптово шокувала шанувальників неприємними новинами - на 35-му тижні вагітності виконавиця потрапила до лікарні, про що Анастасія повідомила в Сторіс. MamaRika видала, що лежить під крапельницею в стаціонарі, причому опинилася на лікарняному ліжку вперше.

Співачка дуже сумує через те, що чоловіка до неї не пускають і виклала серію архівних романтичних фото з коханим. Також знаменитість пожартувала, що мріє замаскувати Сергія під породіллю і покласти поруч з нею.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Наші #35weekspregnant святкую під 💉(хто дивився сторіз,той в курсах).

І хоч зараз я страшенно роздратована і не можу прийняти той факт,шо все іде не по плану,хоч винесла тобі і всім навколо мозги - ай міс ю @serega_sereda 💜

Ненавиджу всі ці дурні правила і рамки!

Шкода,шо тебе не можна замаскувати під роженіцу, і покласти поруч зі мною😜"

instagram.com/stories/mamarika_official

instagram.com/stories/mamarika_official

instagram.com/stories/mamarika_official

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв " Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя