Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Нещодавно знаменитість взяла участь в пікантній фотосесії зі своїми подружками, примірявши однакові яскраві купальники різних кольорів, сидячи на підлозі на тлі дивана і зелейной стіни. Так, інтернет-зірка, тримаючи в руках геймпад, вирішила поцікавитися у акдіторії, яку гру ті б обрали: FIFA, UFC або GTA.

Дівчата грайливо демонстрували форми на камеру, в той час як одна з подруг розв'язала Альоні плавки, оголивши її сідниці.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"FIFA or UFC or GTA?😈👩🏽👩🏽👩🏽

Choose😏🎮👇🏻"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Три дівиці для ескорту😂", " обожнюю цей контент))
Які киці)", " ти зробила дупу щоб знову її фотошопити?", "І груди зроблені у всіх".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн