Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

В цей раз 32-річний виконавець розмістив фото з музичного фестивалю Atlas Weekend, який проходить у Києві з 5 по 11 липня.

Артист позує на сцені з голим торсом, прикриваючись від дощу, який застав зненацька гостей на заході.

"Це дощ, чувак! Алілуя!!!"- заявив Володимир.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ідеальний підпис! ) мужицький дощ 😂", "Дощ з мужиків", "Наді так пощастило... Він такий сексапільний 😂 Хай зберігає їх всесвіт", "Це було неймовірно! 🔥 Промокла до нитки разом з улюбленим Дантесіком 😍", - прокоментували користувачі соцмережі.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, як чоловіка Наді Дорофєєвої Дантеса застукали з марихуаною: "Відпочинок кайф". Співак показав, як гуляє в лісі, в якому росте дика трава.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва назвала чоловіка, який зміг її розкрити з різних сторін, і це не Володимир Дантес.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес показав, який він негарний, Наді Дорофєєвої варто напружитися: "Перетвориться в таке".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту: "Хеппі-енду не буде". Співачка заінтригувала шанувальників новим кліпом на пісню "Чому".