Матч Англія - Данія
Матч Англія - Данія

Англія розгромила Данію з рахунком 2:1 і вийшла в фінал Євро-2020

Другий матч півфіналу чемпіонату Європи з футболу на стадіоні "Вемблі" зіграли збірні Англії та Данії, яка перемогла Чехію в серії пенальті з рахунком 2:1. Фінал Євро-2020 пройде в неділю, 11 липня.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Надя Дорофєєва без спідниці збудила Володимира Дантеса на Atlas Weekend

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Надя опублікувала відео з фестивалю Atlas Weekend. На відео видно, як жінка в різноманітних нарядах виступає перед величезним натовпом. Дорофєєва зізналася, що ці два дні вона кайфувала.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

"Холостячка" Злата Огнєвіч видала, де любить робити це найбільше

35-річна артистка поділилася з багатотисячною аудиторією свіжою фотографією зі зйомки на Пішохідному мосту в Києві, де вона позує в сексуальній чорній сукні з паєтками, глибокий виріз якого демонструє її засмаглі ніжки.

Дорожні знаки, фото: Unian
Дорожні знаки, фото: Unian

Українським водіям запропонували підписати кожен дорожній знак: необхідні заходи

Для всіх українців, які водять авто вже не перший десяток років, а також для тих, хто тільки планує йти в автошколу для отримання водійського посвідчення, з'явилися важливі новини. Так, українець Павло Фабуляк запропонував чітко підписувати всі знаки дорожнього руху по всій країні, на всіх дорогах.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Тіна Кароль на мотоциклі задерла ніжку на брутального красеня

На одному з фан-акаунтів під назвою _fantina було показано фото і відео з Atlas Weekend. Там Тіна Кароль порадувала шанувальників образом на мотоциклі. Даний образ було обрано для того, щоб заспівати пісню "Хороший парень".

Роберт Дауні-старший з сином Робертом Дауні-молодшим
Роберт Дауні-старший з сином Робертом Дауні-молодшим

Помер батько Залізної людини Marvel Роберт Дауні-старший

Режисер і актор Роберт Дауні-старший помер у віці 85 років. Він страждав на хворобу Паркінсона. Роберт Дауні-старший є батьком голлівудського актора Роберта Дауні-молодшого, який зіграв роль супергероя Залізна людина.

Арсен Мірзоян, кадр з відео
Арсен Мірзоян, кадр з відео

Арсен Мірзоян надів фартух заради Тоні Матвієнко

У Stories Тоні Матвієнко в мережі Instagram, де за її життям стежать понад 92 тисячі читачів, вона показала відео з відео з шоу "Співають всі". Антоніна сидить в журі даної передачі і показує, чим в цей момент займається її чоловік. Арсен в цей момент, ймовірно, готує вечерю, так як на фото показано приготування різних продуктів.