Український футболіст Артем Довбик в один момент прокинувся знаменитим. Саме він забив вирішальний гол у матчі зі збірною Швеції, який провів Україну в 1/4.

Вже рік спортсмен перебуває в шлюбі, і зараз ми розповімо його історію кохання з дружиною. Про те, як вони зустрілися і зрозуміли, що не можуть один без одного.

Юлія в ефірі програми "Твій день" на 1+1 розповіла, як саме вони будували свою любов.

Юлія не так давно журналістам розповіла про те, що знайомі вони більше 20 років, однак, одружені всього рік. Вони разом з Артемом вчилися з першого класу за однією партою, а коли виросли, то почали прокидатися почуття один до одного.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Артем Довбик зробив Юлії пропозиції під час відпочинку за кордоном. Пара в той момент перебувала в Домініканській Республіці, і те саме заповітне "Так" було сказано під шум хвиль океану.

Звичайно, дівчина не могла відмовити, адже, дуже його любить. Також, Юлія Довбик з повним розумінням ставиться до того, що чоловік постійно в роз'їздах на матчах, і вболіває за нього.

"Бути дружиною футболіста складно, але заради коханого я готова йти на поступки" - зізналася вона в одному зі своїх інтерв'ю після переможного матчу.

У липні у пари відбулася перша річниця весілля, і вони витримали цей перший рік шлюбу, який багато хто називає самим кризовим.

Нагадаємо, що після перемоги в 1/8 Чемпіонату Європи з футболу, збірна України зіграла проти англійців, і на жаль програла з розгромним рахунком 4:0.

Нагадаємо, Футбольний коментатор Віктор Вацко згадав найяскравіші моменти на Євро-2020: "сміялися ,стрибали і плакали"

Як повідомляв портал Знай.ua, Маленький синочок Романа Яремчука мило зустрів тата після Євро-2020: "Дай цем"

Також Знай.ua писав Дзідзьо заспокоїв збірну України після поразки в 1/4 фіналу Євро-2020: "багато вчитися"