Українська письменниця Лариса Ніцой, яка відома завдяки своїй твердій позиції щодо захисту української мови, розповіла, чим закінчилася історія з футболістом Артемом Довбиком.

Про це вона написала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Справа в тому, що жінка днями обрушилася з критикою на Артема Довбика, адже він розмовляв з журналістами російською мовою. Це не сподобалося Ларисі Ніцой, і вона написала Великий пост у себе на сторінці в Facebook.

Після цього, як стверджує письменниця, їй подзвонив сам футболіст, який приніс перемогу українській збірній, і вони довго говорили по телефону.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Лариса Ніцой розповіла юній зірці, що українським зіркам і героям неприпустимо розмовляти російською мовою публічно, і пояснила чому, чим це загрожує.

Він почав говорити про те, що батьки виховували його українською, однак, всі тренери говорять російською, і тому вийшло так.

Після цього Артем Довбик попросив написати Ларису Ніцой новий пост, так як вони домовилися з тренерами, що на всіх прес-конференціях вони будуть розмовляти українською.

"Я пишу це повідомлення. І це була б хороша історія. Занадто хороша. І мені дуже хочеться в неї вірити. Але я думаю, що це був не Артем, і це було шахрайство. Може я вже така зневірена?"- розповідає жінка.

Нагадаємо, що захисниця язика Ніцой накинулася на Довбика, який показав "ліфчик" на матчі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", син Лариси Ніцой "здав" мамі викладача, який не знає української мови

Також "Знай.uа" писав, що захисниця мови Ніцой попередила українців про загрозу