У понеділок, 5 липня стартував найбільший не тільки в Україні, а й у Східній Європі фестиваль Atlas Weekend. Проходити він буде до 11 липня.

Варто відзначити, що перші два дні були безкоштовними, і кожен бажаючий міг туди потрапити, попередньо зареєструвавшись. Щорічно це вважалося днем української музики, і пройшли вони на ура.

Фестиваль проводиться вперше після пандемії, і хоч вона і триває донині, частина артистів, включаючи зарубіжних, все ж вирішили виступити.

П'ять сцен, кілька сотень артистів, а також неймовірно величезна локація - рай для людей, які більше півтора років сиділи на карантині.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У перший день, безумовно, найсильніше запам'ятався артист Melovin, який, прямо зі сцени фестивалю вирішив зробити камінг-аут, поцілувавши під час виступу як дівчину, так і хлопця. Цей момент точно увійде в історію як найскандальніший, а також найсміливіший момент фестивалю.

Також, влаштувала справжнє шоу Тіна Кароль. Під час прес-конференції вона розповіла, що довго готувала з командою цей виступ, і сподівається, що це розбудить конкуренцію серед українських артистів, що допоможе всім перейти на новий рівень.

Співачка запросила виступити з собою солістку групи The Hardkiss Юлію Саніну, адже, у них є спільна композицію, яка одночасно є саундтреком до вітчизняного фільму.

Момент був настільки ніжним і близьким, що в мить здалося, що вони ось-ось поцілуються, однак, шиппери розчарувалися - цього не сталося. Тим не менш, шоу вийшло дійсно на рівні.

Тіна каталася по сцені на мотоциклі, встигала співати і в цей час міняти вбрання, а також винесла на сцену пітона.

Також, можна виділити виступ групи Mozgi, які зважилися на невелику провокацію. Після камінг-ауту Костянтина Бочарова, Потап і Позитив також вирішили перевірити, як це, цілуватися з хлопцем. Чоловіки по дружбі поцілували один одного в губи, незважаючи на відмови колеги дядька Ваді, і судячи з їх реакції, їм не особливо сподобалося.

Після цього Потап сказав, що в Україні все менше залишається натуралів, і зовсім скоро доведеться виходити на парад натуралів, що не особливо сподобалося шанувальникам.

Вони визнали це як знущання над Melovin, і що це був камінь в його город.

Не можна не відзначити і виступ Володимира Дантеса. Йому довелося вийти на сцену в той час, коли йшла сильна злива, але, це не зупинило його, а навпаки, розохотило.

Чоловік так був захоплений виступом і настроєм глядачів, що вирішив їх розважити. Він роздягнувся до торсу, і на животі проїхався по мокрій сцені. Вийшло досить епічно, і всі залишилися задоволені.

У середу, 7 липня почалися платні дні фестивалю, і як можна помітити, людей стало в кілька разів менше, чому, відвідувачі вкрай раді, адже, тепер немає товкучок, і ймовірність захворіти значно нижче.

Серед виступаючих можна відзначити Арсена Мірзояна, Джамалу, групу П'ятниця з Сергієм Бабкіним, і безліч інших.

Хедлайнером вечора став всесвітньо відомий діджей Snake, який запалив головну сцену фестивалю.

Не можна не відзначити, що це перший його концерт за останні два роки, тому він відірвався по максимуму, і відвідувачі залишилися задоволені.

Раніше повідомляли, підопічна Потапа Мішель Андраде в купальнику і кросівках вирушила на пляж.

Також "Знай.ua" писав, що Колишня Потапа Горова "викрала" іменинницю Дорофєєву і відвезла в гори

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль