Сьогодні, 8 липня, відзначає свій День народження Українська гумористка і актриса "Дизель шоу" Яна Глущенко. Відповідна публікація з'явилася в соцмережі Instagram.

З радісною подією зірку, якій виповнилося 35 років, привітали її колеги по "Дизель шоу".

"Сьогодні свій День Народження святкує чарівна дівчина, талановита актриса і секс-символ українського гумору – наша Яна Глущенко! Вся #дизельсем'я від душі вітає тебе! Нехай на твоєму обличчі ніколи не зникає ця чудова посмішка, а твої дні будуть наповнені яскравими враженнями, які зроблять тебе щасливою! Щоб завжди тебе зігрівали теплі слова близьких і рідних. Живи, мрій, насолоджуйся! Ну і будь нам здорова, врешті-решт», - побажали красуні її колеги.

"Обожнюємо, твої "дизелі"!", - додали вони.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У коментарях фанати гумористки також бажають їй всього найкращого.

"З Днем народження, Яна, і завжди бути на позитиві!", "Яна, з Днем народження, бажаю всього тобі найкращого!", "З днем народження!!! Міцного здоров'я, щастя, удачі, любові!» ,- пишуть під знімками яни українці.

Нагадаємо, що Тіна Кароль топлес прикрила пишні груди руками в рукавичках: "стан закоханості"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських в бікіні розслабилася в басейні з подружкою-блондинкою: "Так схожі"

Також, "Знай.uа" писав, що Оля Полякова влаштувала Гарячі Танці з Сонею Плакидюк: день народження вдався