Борщ, страва української кухні, і це всім давно відомо. Однак він встиг завоювати величезну популярність у всьому світі, і тепер існують найрізноманітніші варіації на тему традиційного українського борщу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт Литовського холодного борщу опублікували на сторінці lanka_food в «Інстаграмм».
«На оригінальність рецепта не претендую, сама спробувала його вперше і покажу вам, як я його готувала. Поки шукала рецепт, побачила різноманітні рецепти і назви абсолютно різні. Але вирішила приготувати цей", - пише автор відео.
Що знадобиться:
- дві середніх варених буряків
- три огірка
- чотири яйця варених
- пучок зелені
- сіль, перець
- півлітра кефіру
- дві-три столові ложки сметани
- півлітра води
- три зубчики часнику
Як готувати:
- Всі інгредієнти натираємо на тертку.
- Солимо, перчимо, посипаємо нарізаною зеленню.
- Додаємо сметану, кефір і перемішуємо.
- Водою довести до необхідної густоти.
- За смаком додати сік лимона або лимонну кислоту.
- Поставити в холодильник на пару годин, щоб настоялося.
Подавати до столу з гарячою картоплею і шматочками курячого філе.
Нагадаємо, смачний і корисний: рецепт справжнього українського зеленого борщу, від якого неможливо відірватися
Як повідомляв " Знай.ua", щавель в банку - борщ на всю зиму: секрет ідеальної консервації
Знай.ua писав, як звичайна петрушка допоможе омолодитися і схуднути: відповідь дієтолога.