Борщ, страва української кухні, і це всім давно відомо. Однак він встиг завоювати величезну популярність у всьому світі, і тепер існують найрізноманітніші варіації на тему традиційного українського борщу.

Рецепт Литовського холодного борщу опублікували на сторінці lanka_food в «Інстаграмм».

«На оригінальність рецепта не претендую, сама спробувала його вперше і покажу вам, як я його готувала. Поки шукала рецепт, побачила різноманітні рецепти і назви абсолютно різні. Але вирішила приготувати цей", - пише автор відео.

Що знадобиться:

  • дві середніх варених буряків
  • три огірка
  • чотири яйця варених
  • пучок зелені
  • сіль, перець
  • півлітра кефіру
  • дві-три столові ложки сметани
  • півлітра води
  • три зубчики часнику

Популярні новини зараз
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще

Як готувати:

  • Всі інгредієнти натираємо на тертку.
  • Солимо, перчимо, посипаємо нарізаною зеленню.
  • Додаємо сметану, кефір і перемішуємо.
  • Водою довести до необхідної густоти.
  • За смаком додати сік лимона або лимонну кислоту.
  • Поставити в холодильник на пару годин, щоб настоялося.

Подавати до столу з гарячою картоплею і шматочками курячого філе.

Нагадаємо, смачний і корисний: рецепт справжнього українського зеленого борщу, від якого неможливо відірватися

Як повідомляв " Знай.ua", щавель в банку - борщ на всю зиму: секрет ідеальної консервації

Знай.ua писав, як звичайна петрушка допоможе омолодитися і схуднути: відповідь дієтолога.