Відомий український спортсмен, 30-річний народний депутат, борець греко-римського стилю, срібний призер Олімпійських ігор 2016 року, дворазовий чемпіон світу і триразовий чемпіон Європи Жан Беленюк в ці спекотні дні вирішив пожартувати і показати шанувальникам доволі "спекотну" рекламку.

Дійшло до того, що Жан в дні, коли столиця України - місто Київ буквально плавитися від нестерпної спеки, рекламує підлогу з підігрівом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Жана Беленюка в мережі Instagram.

Публікація Жана Беленюка, скріншот: Instagram
Публікація Жана Беленюка, скріншот: Instagram

"Жан, тримай ноги в теплі - так завжди говорила мені моя бабуся в дитинстві:) напевно тільки чим старше стаєш, тим більш відповідально підходиш до значення цих слів і до свого здоров'я в цілому. Хочу подякувати хлопцям з "Літо" за те, що допомагають тримати ноги в теплі, встановлюючи якісний підігрів підлоги, забезпечуючи затишок в будинках своїх клієнтів. Якщо комусь знадобиться, то за промокодом "Zhan" вам зроблять знижку. Не хворійте і бережіть здоров'я", — повідомив Жан Беленюк.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Варто зазначити, що на фотографії в публікації Жан сидить в одному халаті і нахвалює хлопців, які роблять "теплу підлогу". Віддані фанати почали активно коментувати нову публікацію: "Прикольна інтеграція", "На літо саме те", "Жан дякую, що це не ставки на спорт якісь", "Депутат...".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, двоє прикарпатців вирушать до Токіо: затверджено склад Олімпійської збірної України.

Як повідомляв Знай.uа, Зінченко розплакався після перемоги України над Швецією: "Виходили, як на війну".

Знай.uа писав, Жан Беленюк показав жахливе місце, мурашки по шкірі: "Мільйони зустріли тут свою смерть".