Зірка "Танців з зірками" Олена Шоптенко частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч осіб.

Зовсім недавно знаменитість розповідала про підготовку до ювілейного сезону проекту, ставши головним його хореографом, і виділяла топ-5 речей, які стали в нагоді їй при дорослішанні власної дитини (до віку 3 років).

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

А зараз вона опинилася на офіційній сторінці "Танців з зірками", щоб стати частиною привітання українців до Дня сім'ї, який святкується 8 липня 2021 року, в нинішній четвер.

"Сім'я - це підтримка і справжня любов❤️ Вітаємо з Днем сім'ї! Бажаємо кожній родині щастя і взаєморозуміння!", - йдеться в публікації, на якій зображена Олена Шоптенко з синочком і ніжність між ними.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Олена Шоптенко з мамою, фото з Instagram
Олена Шоптенко з мамою, фото з Instagram

"Добрий день. Хочу попросити про допомогу їхали з дитиною в село поламалася машина на рахунку 0. А у мене є екстра гроші на Київстарі і вони закінчилися не можу замовити нові, стою в полі 😭", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова шукає судженого на Івана Купала, вже й віночок сплела

Як повідомляв Знай.ua, легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко виділила топ-5 речей при дорослішанні малюка: "Не обіцяю"

Також Знай.ua писав, Олена Шоптенко натякнула на нових Яму і Могильовську у "Танцях з зірками"