Надійними захисниками шлюбних союзів, любовних стосунків і вірності віряни вважають святих Петра і Февронію. Вони сприяють зустрічі справжньої любові, налагодженню сімейних відносин й створенню щасливої сім’ї.

Вважається, що святі Петро і Февронія не залишать нікого без підтримки. То ж кожен, хто до них звертається, буде почутий. Вознести молитви до цих святих можна в будь-який час, пише "Доброта".

Молитва Петру і Февронії про кохання

"О, священні праведники Господнi, Петро і Февронія! Тільки Ви можете вилікувати дyшy мою і подарувати мені любов вічну. Молю, вибачте мені за гріхи мої й помисли грішні. Позбавте мене від мyк і стpaждань, бо каюсь я, і допоможіть мені знайти своє справжнє щастя. Благаю, підтримайте мене у хвилини тяжкі й подаруйте мені любов світлу і щастя сімейне. Так возславлю я імена Ваші світлі й праведні! Так прихилятися перед Вами ніколи не перестану. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа! Амінь".

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Молитва Петру і Февронії про заміжжя

"О, святі мyчeники, княже Петро і Февронія! До Вас звертаюсь з молитвами своїми й молю про допомогу. Подаруйте мені чоловіка вірного, щоб оберігав наш будинок і піклувався про мене кожен день і годину. Так, клянyсь я бути для нього вірною дружиною, даруючи любов і підтримку йому.

Даруйте нам, праведні угодники, міцні відносини, щасливе життя і вірні почуття. Щоб прославили ми Вас, Петро і Февронія! І ніколи не забуду я про Вашу підтримку і безмірну доброту. Так назавжди залишитеся Ви для нас прикладом чистої й світлої любові. Хай буде на все воля Божа! Амінь. Амінь. Амінь".

Молитва Петру і Февронії про сім’ю

"О, священні благовірні, Петро і Февронія! Мої молитви лише до Вас звернені про допомогу і підтримку небес. Молю я Вас, вибачте мені за діяння гріховні, очистіть мою дyшy і совість від гріхів і подаруйте Своє благословення. Благаю Вас, допоможіть зберегти вірність і любов в моїй родині, несучи до неї щастя і добробут. Убережіть від зла і сварок мою сім’ю.

Ви, великі праведники, довели свою любов неземну всьому світу, навівши як приклад всім вірянам! Так возславлю я Вас до самих небес й імена Ваші шанувати буду до кінця життя мого. Хай буде на все воля небес. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь".

Молитва у церкві, pixabay.com
Молитва у церкві, pixabay.com

Нагадаємо, як зняти родове прокляття без ворожок і знахарів: сильна молитва для захисту й зцілення. Сильна молитва для зняття прокляття

Як повідомляв портал "Знай.ua", молитва подяки Богу: приверне удачу і захистить від нещасть. Ця молитва допоможе привернути хороші події і надихне на добрі справи

Також "Знай.ua" писав, молитва до Миколи Чудотворця в бідності: сильні рядки допоможуть у фінансову кризу. Просити про фінансове благополуччя цілком допустимо