Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка "Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Нещодавно знаменитість розповідала про досвід озвучення мультфільму "Бебі Бос 2. Сімейний бізнес", зізнавалася в лікуванні любов'ю і поставала з Наталкою Денисенко, з якою згодом вирішила схопити себе за попу під час стрибка.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

А зараз в Stories Ксенія Мішина відобразила ніжність, опинившись в одному лише купальнику перед великим дзеркалом.

"Закінчила я свою ендосферку, бачите, який контент я вам показую. Вся червона, дивіться... Натерли мені, натерли", - каже "Холостячка", чіпаючи себе перед своїм відображенням.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

Ендосфера являє собою пристрій для догляду за тілом з множинними можливостями, яке спочатку працювало на благо спортсменів, щоб швидше вивести з м'язів, за допомогою інтенсивного впливу на них, молочну кислоту, а також поліпшити венозний кровотік і підвищити м'язовий тонус.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Але тепер ендосфера дозволяє зробити вивільнення лімфи і венозної крові з тканин, і дренування рідкого середовища.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ксенія Мішина зробила зізнання про стосунки з Олександром Еллертом: "Щоб не вбити один одного"

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Еллерт дивно зізнався в коханні Ксенії Мішиної: "Ти моя бабка"

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина непристойно високо задерла кофтинку: "Підніміть мою щелепу"