На офіційній сторінці Командування медичних сил Збройних Сил України у соцмережі Facebook опублікували пост, присвячений історії бойового медика з позивним "Піня".

Наталя працює медиком вже більше 25 років. У місті Маріуполь, в 2016 році вона потрапила на фронт і пережила свою першу ротацію, не знаючи, з чим їй доведеться зіткнутися. Того дня загинуло троє їхніх хлопців. Молоденькі, років по 20. Трохи більше, ніж її синові, який навчався в коледжі. Звичні лікарняні палати змінилися спартанськими умовами під свист куль і снарядів.

"Я ще не знала, що таке війна. Тоді були постійні обстріли, під час яких було поранено багато наших хлопців. Для мене це був страшний час, і фізично, і морально було дуже важко. Наступна ротація, слава Богу, була спокійнішою", - зі здриганням згадує Наталя.

Наталія Пиня, фото з Facebook

Окрім фізичного стану наших захисників, "Піня" також дбає і про психологічне здоров'я - вона часто допомагає подолати стрес військовослужбовцям після обстрілів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Доброта, чуйність, співчуття в цій жінці гармонійно поєднується з твердістю характеру і залізною волею. "Піня" є справжнім наставником для молодого покоління медиків. Але не тільки колег вона вчить особливостям професії бойового медика. Її постійно запрошують до шкіл, де вона охоче проводить заняття з тактичної медицини", - зазначили на сторінці командування медичних сил ЗС України.

Нагадаємо, що сержант з позивним "Сірий" пішов на передову за братом: прикривають один одного.

Як повідомляв Знай.uа, що швидше за все, відбудеться перестановка сил, і виникне якась нова форма для Донбасу, - астролог.