В Інтернеті багато всіляких каналів, куди українці можуть надсилати кадри, зроблені прямо на вулиці, де-небудь в супермаркеті, магазині або ТРЦ.

Всі вони діляться різними обманами з боку продавців, знімками поганої якості товарів, обслуговування або зовсім конфлікти.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Іноді це відбувається між людьми в черзі, а зараз жителі Умані зафіксували, як жінка, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, вирішила викрасти самокат, поки його власники сиділи в закладі поруч з ним.

Вона порахувала, що транспортний засіб нікому не належить, а ось власникам не вдалося забрати самокат власними силами, тому вони викликали представників правоохоронних органів, яким, без використання сльозогінного газу і сили, не вдалося затримати громадянку.
Самокат вдалося відстояти і повернути його законним власникам.

"Тільки у нас копам не можна нічого робити, питається, навіщо їм фізпідготовку здавати? Якщо вони нічого зробити не можуть", "Цирк, 3 мужика тітку не можуть приборкати ♪ чому мені соромно за цю ситуацію", "Психа дійсно дуже важко заламати, тому що у них адреналін зашкалює, а коли у людини адреналін вище норми, то він може навіть машину з місця зрушити", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, водія Київської маршрутки засікли за мерзенним заняттям: робив це просто за кермом

Як повідомляв Знай.ua, кур'єр схопився за свої геніталії перед подачею доставки українцю: "Руку всередину"

Також Знай.ua писав, київські підземки "прихистили" сморід і хаос: штраф у 15 тисяч і копи не лякають