Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Нещодавно знаменитість відправлялася в Стамбул, Туреччина, щоб ще більше збільшити сідниці в одній з приватних клінік пластичної хірургії.

Так, фактично через 2 місяці дівчина зробила відверте селфі в дзеркалі, позуючи у ванній і показавши, як змінилася її п'ята точка. Інтернет-зірка приміряла труси і міні-топ з глибоким декольте, без сорому демонструючи оголені форми.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію: "А з сідничними імплантами реально спати на спині?", "Вона така красива!!! БУЛА.", "Як видно імпланти. Я теж хотіла збільшити зад, але тепер краще налягу на білкову їжу і тренування на🍑", "пластелін на анарексичному тілі, виглядає просто жахливо😐".

Тендер - скріншот
Тендер - скріншот

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн