Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають українською Кардашьян, стала учасницею брудного конфлікту. Історія отримала продовження, адже на звинувачення моделі відреагувала власниця шоу-руму Дарина.

Все почалося з того, що Омович відповіла в Insta Stories на критику колишньої колеги Дар'ї, в шоу-румі у якої вона працювала моделлю. Олена стверджувала, що господиня магазину одягу нібито використовувала її обличчя для реклами вже після закінчення їх співпраці, а також взяла безліч кредитів, через що залишила столицю.

Дарина вирішила поставити крапку в скандалі і відповіла на питання підписників щодо цієї теми. Виявляється, що вона припинила співпрацю з Омович після того, як побачила порно-ролик з її участю.

Олена Омович, instagram.com/alena_omovych
Олена Омович, instagram.com/alena_omovych

"А їй треба тепер виправдовуватися перед усіма, кому брехала, що Lior її... Просто вигадувала історії про мене і ллє!" - заявила дівчина.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також власниця шоу-руму підтвердила, що Омович нібито вживає заборонені речовини.

"Хтось працює з 6 ранку, а хтось закидається і під кайфом весело вигадує історії і фотошопить собі життя... у всіх свої інтереси", - підкреслила Дарина.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Олену Омович "забула" надягнути білизну під прозору сукню, видно все.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алена Омович жорстко послала колишню колегу: "Поцілуй мене в о*ко".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Омович показала фото до пластичних операцій: "Не зберегла".