Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу артистка розмістила Insta Stories з автомобільного салону "Porsche", в кадрі новий і привабливий "Taycan" зеленого кольору класу люкс.

"Ну типу, зараз покажу новий тайкан", - пише Леся Нікітюк.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк в корсеті пікантно позувала у ларька: "Фотограф Зіна з магазину". Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, влаштувавши незвичайну фотосесію біля кіоску з закусками на тлі київських багатоповерхівок.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк покрутила оголеними сідницями перед "рожевим феєм": "Неподобство якесь". Леся Нікітюк порадувала шанувальників серією кумедних знімків

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк перетворилася на сучасну Мальвіну з прозорим ліфчиком: "Підходить". У підписі до публікації Леся уточнила, що дівчатам не варто себе накручувати, щоб бути щасливими і побажала українцям хороших вихідних.

Також портал Знай.uа писав, що улюбленець Полякової засвітив те саме місце, Нікітюк не стримала емоцій: "Приборкує кобру". Юнак вирішив засвітити свій сталевий прес і здався в кадрі в одних білих трусах, які виявилися трохи "малі" за розміром, що і помітили всі кому не лінь.