Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram переможниця проекту часто спілкується з багатотисячною аудиторією і демонструє особисте життя. Цього разу Анна розмістила Insta Stories відео, де вона стоїть в автомобільному заторі і насолоджується піснею Веуоnсе.

Варто відзначити, що в кадрі добре видно обручку на безіменному пальці правої руки дівчини.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан заговорила про зради після фіналу "Холостяка": "Ніколи не прощу". Переможниця "Холостяка" обговорила важливу тему – відповіла підписникам на питання про зраду коханої людини.

Нагадаємо, що Анна Богдан вже планує дітей з "Холостяком" Заливако: "Першим хоче сина". Дівчина розповіла 10 цікавих фактів про стосунки з Михайлом Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако показав залізний торс, але українці "відвернулися": "Тіматі краще". Глядачам не сподобався напівголий "Холостяк". Саме цей епізод показували на пост-шоу "Життя після проекту".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако випадково засвітив, що під спідницею у Анни Богдан: "Опча". Аня і Міша провели відпустку на популярному турецькому курорті Каппадокії, а компанію їм склала група з 20 осіб.