Наразі зйомки нового розважального телевізійного шоу "Співають всі" на каналі Україна ще тривають. До участі в шоу долучився чи не весь український бомонд.

Примйло участь і подружжя Олексія та Анастасії Шпортьків, які на даний час являються солістами Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України. Вони взяли участь у двох випусках, але надалі відмовились від подальшої участі в шоу. Артисти кажуть, що пішли із "Співають всі" через те, що у числі гостей шоу був популярний російський співак та продюсер Валерій Меладзе. Олексію Шпортьку не сподобалося те, що Меладзе не зміг дати відовідь на питання: "Чий Крим?"

«Заявляємо офіційно! Після появи у проекті на #каналукраїна «Співають всі» пана Меладзе який не знає відповіді на питання «Чий Крим», ми відмовляємось від участі у цьому шоу! Ми вважаємо недопустимим і аморальним запрошувати в Україну запроданців і шанувальників кривавого російського рубля. Боляче що під час війни із РФ таких осіб взагалі впускають в Україну. Ми більше не хочемо бути причетними до цього московитського «дійства», з нас вистачить і двох зйомок на яких в якості гостя не було пана Меладзе. Ви можете сказати що ми залишились без піару і без ефірів на рейтинговому каналі? Так, але ми залишились із чистим сумлінням, а це набагато дорожче всіляких там ефірів!!!! Слава Україні! Слава воїнам АТО! – різко висловився Олексій Шпортько.

Раніше громадські організації бойкотували Atlas Weekend та закликали скасувати виступ Меладзе, який був помічений на приватних виступах для сім’ї та прихильників Олександра Лукашенка. Проте, виступ Валерія Меладзе на фестивалі таки відбудеться Відмітимо, Валерій Меладзе є також членом партії Путіна “Єдина Росія”.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Назвала Тіну Кароль "плакальницею на похоронах": у сварці Валерія Меладзе і Олі Полякової спливли нові подробиці

Також Знай.uа писав, що Валерій Меладзе примостився біля українки з 15 розміром грудей на "Співають всі": "Шлюб з Альбіною Джанабаєвою під загрозою"

Як раніше писав Знай.uа, Валерій Меладзе на Atlas Weekend привезе з собою ВIАгру: Альбіну Джанабаєву залишить вдома