Стало відомо про те, що відомий російський виконавець Валерій Меладзе виступить на фестивалі Atlas Weekend не один, а з гуртом "ВІА Гра". Дівчата офіційно це вже підтвердили.

Про це стало відомо завдяки публікації на офіційному акаунті дівчат у соціальній мережі Instagram. Виступ відбудеться вже в четвер, 8 липня.

Не так давно, після того як виступ артиста анонсували на фестивалі, почалася агітація проти цього, адже, чоловік неоднозначно висловлювався стосовно ситуації на Донбасі.

Валерій Меладзе, скріншот з відео
Валерій Меладзе, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Все ж, виступ скасувати не вдалося, і чоловік вже прибув до Києва, де чекає свого зоряного часу. При цьому, варто відзначити, що для глядачів підготували сюрприз, артист виступить не один.

Разом з Валерієм Меладзе на сцені з'явиться популярний гурт "ВІА Гра", і вони виконують всіма улюблений хіт "100 шагов назад".

"Вже завтра! Гурт ВІА Гра на найбільшому фестивалі України-Atlas Weekend Friends Edition @atlasweekend ♥️ Побачимося на сцені, о 19: 45!",- сказано в повідомленні під постом.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

У коментарях у дівчат запитали, чи самостійний цей виступ, на що вони відповіли - ні, підтвердивши офіційно цю невелику колаборацію.

Нагадаємо, що фестиваль Atlas Weekend проходить в Києві, і є найбільшим фестивалем не тільки України, а й у всій Східній Європі.

Цього року він проходить з 5 по 11 липня, прийнявши на сценах десятки артистів, а на території десятки тисяч шанувальників музики.

Минулого року, через коронавірусні обмеження його довелося скасувати. Був ризик зриву і зараз, так як кордони все ще закриті, і більшість оголошених раніше артистів не мають можливості прилетіти.

Вихід знайшли, і в основному виступлять артисти СНД, у яких є можливість приїхати в країну.

Нагадаємо, що Джанабаєва і Меладзе вразили зовнішнім виглядом після народження дочки: "ночі безсонні".

Як повідомляв Знай.ua, Валерій Меладзе став багатодітним татком: Джанабаєва народила йому третю дитину.

Також портал Знай.uа писав, що Валерій Меладзе злякав виглядом Джанабаєвої з синцями під очима